2021-06-08 14:48:57• hírek • MTI

Szoboszlai is szerepel a kimaradók álomcsapatában

Atletico Madrid, Liverpool, Milan - többek között ezen klubok játékosai maardtak le. 

Szoboszlai Dominik is szerepel a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságról lemaradó játékosok álomcsapatában, amelyet a tekintélyes francia sportnapilap, a L'Equipe állított össze.

    
A névsorban olyan futballisták szerepelnek, akik sérülés vagy betegség miatt lemaradnak a részben budapesti rendezésű tornáról, és olyanok is, akiknek a válogatottja nem jutott ki a tavaly nyárról elhalasztott Európa-bajnokságra.
    
Az álomcsapat kapusa a szlovén Jan Oblak (Atletico Madrid), jobbhátvédje az angol Trent Alexander-Arnold (Liverpool), a balhátvéd a francia Theo Hernandez (Milan), a középhátvéd a spanyol Sergio Ramos (Real Madrid) és a holland Virgil van Dijk (Liverpool).


    
A jobbszélső a L'Equipe által a magyarok legjobb játékosának nevezett Szoboszlai Dominik (RB Leipzig), aki makacs szeméremcsont-gyulladása miatt december óta nem szerepelt mérkőzésen.
    
A balszélső a német Marco Reus (Dortmund), a középpálya közepén a francia Eduardo Camavinga (Rennes) és a szerb Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) található.
    
A támadósorban a svéd Zlatan Ibrahimovic (Milan) és a norvég Erling Haaland (Dortmund) kapott helyet.

fotó: RED BULL SALZBURG

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: